Vi oplever pt. tekniske problemer med vores tilmeldinger på hjemmesiden

For tilmelding, kontakt venligst vores udlejer direkte pr. mail: udlejer @ naesbycentret.dk
Oplys venligst følgende information i mail til udlejer: Arrangementsnavn, kontaktperson inkl. e-mail, det antal spejdere og ledere i forventer deltager, information på kasserer (navn, adresse, telefonnr. og e-mail), hvornår og hvor længe I forventer I deltager, korps og gruppenavn. ____________________________________________________________________________________________________
Centerbygningen

I Centerbygningen er der plads til 40 overnattende.
Centerbygningen består af to etager, hvor stueetagen indeholder køkken og en stor sal (stensalen). Første salen indeholder soverum og to opholdsrum.
Centerbygningen opvarmes af brændeovn eller el.

I Centerbygningens sydlige ende er der kølerum og viktualierum til vores udendørs overnattende gæster, samt vores lille butik "Biksen". Denne del er kun til Næsbycentrets brug og er ikke med når man lejer centerbygningen.

Hvis du gerne vil se, en plantegning af centerbygningen i pdf. så klik her.

IMG 1569

Stueetagen:
Stensalen er en samlingssal på 80 m2 med borde og stole med plads til 40 spisende. Stensalen opvarmes af en brændeovn eller el.
Til brændeovnen i centerbygningen er der i fyringssæsonen brænde i vores brændeskur.

Køkkenet er stort og veludstyret med service (porcelænstallerkner, alm. bestik og glas) til ca. 60 personer. Derudover er der gryder, pander, køkkenknive osv. til madlavningen.
Der er 4 komfurer og 4 ovne, to store køleskabe og opvaskemaskine.
Ligeledes er der borde og stole i køkkenet til ca. 10 personer.

køkken
IMG 1528Første sal:

I Centerbygningen er der på 1. sal 40 overnatningspladser fordelt på 5 køjerum med plads til henholdsvis 5 personer (2 køjerum) og 10 personer (3 køjerum).
På førstesalen er der ligeledes to opholdsrum. Et med sofaer, lænestole samt borde og stole og brændeovn. Her er der mulighed for masser af hygge og stille aktiviteter.
Det andet er en rapos med borde og stole som blandt andet giver mulighed for at afholde møder eller arbejde i grupper.

IMG 1540        IMG 1545          IMG 1549  

Det internationale Spejdercenter Næsbycentret • Skelbyvej 126, 4171 Glumsø • Udlejning: 70 20 72 84
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.